Thursday, 13 April 2017

"Baby garam nur"

Perubahan selepas menggunakan Therapy Salt :

"Baby garam nur"


"Badan ringan lepas guna garam nur"

Perubahan selepas menggunakan Therapy Salt :

"Badan ringan lepas guna garam nur." - Puan Senah, Triang Pahang


THERAPY SALT – LAVENDER
MANDIAN & RENDAMAN KAKI

Garam batu penuh mineral ini mudah di larutkan dan diserap ke dalam lapisan kulit untuk membuang kotoran luaran dan dalam badan.

Therapy Salt Lavender membantu memberikan kelegaan dan tenaga serta merta setelah seharian penat bekerja.

Bagus digunakan dibuat mandian dan rendaman kaki untuk kesan kesegaran yang luar biasa.

Garam Mandian dan rendaman kaki juga bagus untuk :

1. Mengurangkan stress dan perasaan cemas.

2. Melegakan sakit kepala dan migraine.

3. Menaikkan aura seri wajah.

4. Mengurangkan suhu badan dan demam panas.

5. Mengurangkan gatal-gatal badan.

6. Mengeluarkan angin dalam badan.

7. Melancarkan perjalanan darah ke seluruh tubuh.

8. Menghindarkan gangguan makhluk halus.

9. Mengurangkan keletihan kaki.

10. Merawat masalah susah tidur.

11. Mood lebih stabil dan tenang.

Kandungan :  garam himalaya premium rock dan powder salt, bunga levender, essential oil, herbal water dan doa terpilih.

..........


THERAPY SALT – LEMON
MANDIAN & RENDAMAN KAKI

Diperkaya dengan sari minyak tulen. Formula berkhasiat ini bertindak intensif untuk memberikan fokus kepada setiap tugasan.

Mandian Therapy Salt Lemon ini melembabkan kulit yang kering supaya kulit sentiasa sihat dan berseri.

Garam Mandian dan rendaman kaki juga bagus untuk :

1. Ciri-ciri antiseptik yang membantu dalam merawat jerawat dan pelbagai penyakit kulit,  juga disyorkan untuk mengurangkan minyak berlebihan pada kulit.

2. Merawat asma, kerana terhidu mandian aroma lemon boleh membersihkan rongga hidung dan sinus.

3. Lebih fokus. Sesuai bagi pelajar dan pekerja untuk persediaan menghadapi peperiksaan dan kenaikan pangkat.

4. Manfaat Mandian ini termasuk keupayaan untuk merawat demam, batuk dan asma. berfungsi sebagai detoksifikasi.

Kandungan :  garam himalaya premium rock dan powder salt, buah lemon, essential oil, herbal water dan doa terpilih.

..........


THERAPY SALT – ROSE
MANDIAN & RENDAMAN KAKI

Alami kesegaran aroma yang menenangkan dengan Mandian Therapy Salt Rose. Pasti membuatkan anda tampil lebih yakin dan ceria.

Diformulasi dengan ramuan semulajadi, tentunya ia sesuai buat wanita yang aktif sepanjang hari.

Garam Mandian dan rendaman kaki juga bagus untuk :

1. Menaikkan aura seri wajah.

2. Meningkatkan harga diri, keyakinan dan kekuatan mental dan melawan kemurungan.

3. Mengurangkan masalah sakit sendi, arthritis,  gout dan kekejangan otot.

4. Melancarkan perjalanan darah dan membantu penyingkiran toksin dalam badan.

5. Meningkatkan kasih sayang suami dan isteri.

Kandungan :  garam himalaya premium rock dan powder salt, bunga rose, essential oil, herbal water dan doa terpilih.

..........

CARA GUNA MANDIAN THERAPY SALT

🛁⁠⁠⁠⁠ MANDIAN : 2 sudu Therapy Salt larut dalam 5 liter air. Mandi selepas pembersihan badan dan lap dengan tuala.

ps : Selepas mandi dengan Mandian Therapy Salt, tidak perlu dibilas dengan air.

👣 RENDAMAN KAKI : 2 sudu Therapy Salt larut dalam air paras buku lali. Rendam 30 minit.

ps: Sesuai mandi dengan menggunakan ais, air suam atau air biasa. Digalakkan mandi pagi dan petang.

...........

🙋 SESUAI untuk :

📌 Warga emas
📌 Lelaki & Wanita yang sentiasa tampil aktif
📌 Kanak kanak dan bayi berusia seawal 1 bulan

.............

📱 Pertanyaan / Khidmat Nasihat
WhatsApp +6011-3574 6504 atau tekan link http://mimiahliamuazgaram.wasap.my

"Hilang gatal merah di badan"

Perubahan selepas menggunakan Therapy Salt :

"Bila mandi garam ni, tak perasaan pun bila hilang merah2 kat badan tu. Alhamdulillah sangat."


THERAPY SALT – LAVENDER
MANDIAN & RENDAMAN KAKI

Garam batu penuh mineral ini mudah di larutkan dan diserap ke dalam lapisan kulit untuk membuang kotoran luaran dan dalam badan.

Therapy Salt Lavender membantu memberikan kelegaan dan tenaga serta merta setelah seharian penat bekerja.

Bagus digunakan dibuat mandian dan rendaman kaki untuk kesan kesegaran yang luar biasa.

Garam Mandian dan rendaman kaki juga bagus untuk :

1. Mengurangkan stress dan perasaan cemas.

2. Melegakan sakit kepala dan migraine.

3. Menaikkan aura seri wajah.

4. Mengurangkan suhu badan dan demam panas.

5. Mengurangkan gatal-gatal badan.

6. Mengeluarkan angin dalam badan.

7. Melancarkan perjalanan darah ke seluruh tubuh.

8. Menghindarkan gangguan makhluk halus.

9. Mengurangkan keletihan kaki.

10. Merawat masalah susah tidur.

11. Mood lebih stabil dan tenang.

Kandungan :  garam himalaya premium rock dan powder salt, bunga levender, essential oil, herbal water dan doa terpilih.

..........


THERAPY SALT – LEMON
MANDIAN & RENDAMAN KAKI

Diperkaya dengan sari minyak tulen. Formula berkhasiat ini bertindak intensif untuk memberikan fokus kepada setiap tugasan.

Mandian Therapy Salt Lemon ini melembabkan kulit yang kering supaya kulit sentiasa sihat dan berseri.

Garam Mandian dan rendaman kaki juga bagus untuk :

1. Ciri-ciri antiseptik yang membantu dalam merawat jerawat dan pelbagai penyakit kulit,  juga disyorkan untuk mengurangkan minyak berlebihan pada kulit.

2. Merawat asma, kerana terhidu mandian aroma lemon boleh membersihkan rongga hidung dan sinus.

3. Lebih fokus. Sesuai bagi pelajar dan pekerja untuk persediaan menghadapi peperiksaan dan kenaikan pangkat.

4. Manfaat Mandian ini termasuk keupayaan untuk merawat demam, batuk dan asma. berfungsi sebagai detoksifikasi.

Kandungan :  garam himalaya premium rock dan powder salt, buah lemon, essential oil, herbal water dan doa terpilih.

..........


THERAPY SALT – ROSE
MANDIAN & RENDAMAN KAKI

Alami kesegaran aroma yang menenangkan dengan Mandian Therapy Salt Rose. Pasti membuatkan anda tampil lebih yakin dan ceria.

Diformulasi dengan ramuan semulajadi, tentunya ia sesuai buat wanita yang aktif sepanjang hari.

Garam Mandian dan rendaman kaki juga bagus untuk :

1. Menaikkan aura seri wajah.

2. Meningkatkan harga diri, keyakinan dan kekuatan mental dan melawan kemurungan.

3. Mengurangkan masalah sakit sendi, arthritis,  gout dan kekejangan otot.

4. Melancarkan perjalanan darah dan membantu penyingkiran toksin dalam badan.

5. Meningkatkan kasih sayang suami dan isteri.

Kandungan :  garam himalaya premium rock dan powder salt, bunga rose, essential oil, herbal water dan doa terpilih.

..........

CARA GUNA MANDIAN THERAPY SALT

🛁⁠⁠⁠⁠ MANDIAN : 2 sudu Therapy Salt larut dalam 5 liter air. Mandi selepas pembersihan badan dan lap dengan tuala.

ps : Selepas mandi dengan Mandian Therapy Salt, tidak perlu dibilas dengan air.

👣 RENDAMAN KAKI : 2 sudu Therapy Salt larut dalam air paras buku lali. Rendam 30 minit.

ps: Sesuai mandi dengan menggunakan ais, air suam atau air biasa. Digalakkan mandi pagi dan petang.

...........

🙋 SESUAI untuk :

📌 Warga emas
📌 Lelaki & Wanita yang sentiasa tampil aktif
📌 Kanak kanak dan bayi berusia seawal 1 bulan

.............

📱 Pertanyaan / Khidmat Nasihat
WhatsApp +6011-3574 6504 atau tekan link http://mimiahliamuazgaram.wasap.my

"Badan segar, wajah berseri"

Perubahan selepas menggunakan Therapy Salt :

"Assalam sis, saya dah try therapy salt. Badan segar, tidur lena boleh fokus pada kerja. Kawan tegur kulit wajah berseri seri."


THERAPY SALT – LAVENDER
MANDIAN & RENDAMAN KAKI

Garam batu penuh mineral ini mudah di larutkan dan diserap ke dalam lapisan kulit untuk membuang kotoran luaran dan dalam badan.

Therapy Salt Lavender membantu memberikan kelegaan dan tenaga serta merta setelah seharian penat bekerja.

Bagus digunakan dibuat mandian dan rendaman kaki untuk kesan kesegaran yang luar biasa.

Garam Mandian dan rendaman kaki juga bagus untuk :

1. Mengurangkan stress dan perasaan cemas.

2. Melegakan sakit kepala dan migraine.

3. Menaikkan aura seri wajah.

4. Mengurangkan suhu badan dan demam panas.

5. Mengurangkan gatal-gatal badan.

6. Mengeluarkan angin dalam badan.

7. Melancarkan perjalanan darah ke seluruh tubuh.

8. Menghindarkan gangguan makhluk halus.

9. Mengurangkan keletihan kaki.

10. Merawat masalah susah tidur.

11. Mood lebih stabil dan tenang.

Kandungan :  garam himalaya premium rock dan powder salt, bunga levender, essential oil, herbal water dan doa terpilih.

..........


THERAPY SALT – LEMON
MANDIAN & RENDAMAN KAKI

Diperkaya dengan sari minyak tulen. Formula berkhasiat ini bertindak intensif untuk memberikan fokus kepada setiap tugasan.

Mandian Therapy Salt Lemon ini melembabkan kulit yang kering supaya kulit sentiasa sihat dan berseri.

Garam Mandian dan rendaman kaki juga bagus untuk :

1. Ciri-ciri antiseptik yang membantu dalam merawat jerawat dan pelbagai penyakit kulit,  juga disyorkan untuk mengurangkan minyak berlebihan pada kulit.

2. Merawat asma, kerana terhidu mandian aroma lemon boleh membersihkan rongga hidung dan sinus.

3. Lebih fokus. Sesuai bagi pelajar dan pekerja untuk persediaan menghadapi peperiksaan dan kenaikan pangkat.

4. Manfaat Mandian ini termasuk keupayaan untuk merawat demam, batuk dan asma. berfungsi sebagai detoksifikasi.

Kandungan :  garam himalaya premium rock dan powder salt, buah lemon, essential oil, herbal water dan doa terpilih.

..........


THERAPY SALT – ROSE
MANDIAN & RENDAMAN KAKI

Alami kesegaran aroma yang menenangkan dengan Mandian Therapy Salt Rose. Pasti membuatkan anda tampil lebih yakin dan ceria.

Diformulasi dengan ramuan semulajadi, tentunya ia sesuai buat wanita yang aktif sepanjang hari.

Garam Mandian dan rendaman kaki juga bagus untuk :

1. Menaikkan aura seri wajah.

2. Meningkatkan harga diri, keyakinan dan kekuatan mental dan melawan kemurungan.

3. Mengurangkan masalah sakit sendi, arthritis,  gout dan kekejangan otot.

4. Melancarkan perjalanan darah dan membantu penyingkiran toksin dalam badan.

5. Meningkatkan kasih sayang suami dan isteri.

Kandungan :  garam himalaya premium rock dan powder salt, bunga rose, essential oil, herbal water dan doa terpilih.

..........

CARA GUNA MANDIAN THERAPY SALT

🛁⁠⁠⁠⁠ MANDIAN : 2 sudu Therapy Salt larut dalam 5 liter air. Mandi selepas pembersihan badan dan lap dengan tuala.

ps : Selepas mandi dengan Mandian Therapy Salt, tidak perlu dibilas dengan air.

👣 RENDAMAN KAKI : 2 sudu Therapy Salt larut dalam air paras buku lali. Rendam 30 minit.

ps: Sesuai mandi dengan menggunakan ais, air suam atau air biasa. Digalakkan mandi pagi dan petang.

...........

🙋 SESUAI untuk :

📌 Warga emas
📌 Lelaki & Wanita yang sentiasa tampil aktif
📌 Kanak kanak dan bayi berusia seawal 1 bulan

.............

📱 Pertanyaan / Khidmat Nasihat
WhatsApp +6011-3574 6504 atau tekan link http://mimiahliamuazgaram.wasap.my

Wednesday, 12 April 2017

Minyak Angin - Nur Therapy Oil


MINYAK ANGIN (NTO)
NUR THERAPY OIL

Minyak angin ini diperkaya lagi dengan ramuan perlindungan yang diyakini ramai.

Kandungan utama Nur Therapy Oil atau NTO ialah pudina membantu meredakan masalah sakit kepala dan migrain.

Nikmatilah aroma segar dan nyaman yang berpanjangan.

Minyak Angin Nur Therapy Oil juga mampu mengurangkan :

.
✔ Sakit-sakit otot dan sendi.

✔ Melegakan stress.

✔ Rasa loya dan muntah.

✔ Kembung perut.

✔ Masalah angin.

✔ Mabuk perjalanan jauh.

✔ Masalah untuk tidur.

✔ Hidung berair akibat selesema.

✔ Melegakan kekejangan dibahagian peranakan.

✔ Membantu kitaran haid & mengurangkan senggugut.

✔ Melegakan batuk berkahak dan kesakitan pada dada.

✔ Mengurangkan masalah penafasan dan asma.

✔ Merawat gatal-gatal kulit, luka, jangkitan dan banyak lagi masalah kulit.

👍 Senang dibawa dan cara menggunakan NTO hanya roll-on di tempat yang sakit. Dapatkan minyak angin ini seisi keluarga.

Kandungan : pudina, habbatus sauda, minyak zaitun,  eucalyptus, menthol 7.7% dan garam himalaya rock salt.
.
8 ml | botol kaca (roller)
.
Harga pasaran : 
Semenanjung rm13.20
Sabah & sarawak 13.90

Terbaru - Ikut Bajet Korang

Bismillah..

🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊
Kini dilancarkan pakej single & pakej combo item. Jemput membeli belah dengan harga bajet.

🎈 Produk Nur Himalayan Salt menepati citarasa dan kepuasan untuk bajet kurang yang ciput tapi nak barang banyak . Yang pakej single pun ada jika korang berminat .

📚 Disini ada 20 pilihan bajet korang boleh pilih . Setiap harga & produk ada pada gamba beserta kod-kod yang disediakan .

📦 Untuk order , hanya wasap Mimi dan berikan no kod yang korang pilih . Mudah je kan . Jangan pening fikir pos mahal , minyak mahal dah sebagainya . Sekarang kita boleh berjimat untuk demi kesihatan korang .

🎁 Dalam pilihan ni ada yang free gift tau . Pilih la mana yang korang suka yaa 😉❤

📲 WhatsApp 011.3574.6504 atau tekan link ni http://mimiahliamuazgaram.wasap.my

🎀 Nak tahu detail setiap produk , boleh tengok pada label sebelah kanan korang ye .

  • Therapy Salt - Lavender
  • Therapy Salt - Lemon
  • Therapy Salt - Rose
  • Garam Masakan - Cooking Salt
  • Minyak Angin - Nur Therapy Oil (NTO)

https://ahlia-muaz.blogspot.my/2017/04/terbaru-ikut-bajet-korang.html

#nurhimalayansalt  #itempackage #setkombo #hargabajet #includepostage #therapysalt #garammandian #lavender #lemon #rose #jomsihat #garammasakan #cooking #minyakangin #nto #therapoil #roller by #poslaju #nationwideexpress & #skynet






















Therapy Salt - Rose



THERAPY SALT – ROSE
MANDIAN & RENDAMAN KAKI

Alami kesegaran aroma yang menenangkan dengan Mandian Therapy Salt Rose. Pasti membuatkan anda tampil lebih yakin dan ceria.

Diformulasi dengan ramuan semulajadi, tentunya ia sesuai buat wanita yang aktif sepanjang hari.

Garam Mandian dan rendaman kaki juga bagus untuk :

1. Menaikkan aura seri wajah.

2. Meningkatkan harga diri, keyakinan dan kekuatan mental dan melawan kemurungan.

3. Mengurangkan masalah sakit sendi, arthritis,  gout dan kekejangan otot.

4. Melancarkan perjalanan darah dan membantu penyingkiran toksin dalam badan.

5. Meningkatkan kasih sayang suami dan isteri.

Kandungan :  garam himalaya premium rock dan powder salt, bunga rose, essential oil, herbal water dan doa terpilih.

Berat bersih 400 gram

Harga RM27.90

Kos penghantaran poslaju
Semenanjung RM7.20 / Sabah & Sarawak RM10.30